• Home
 • Map
 • Email: mail@kezikonyv.hostenko.com

E kréta felhasználói kézikönyv

A hozzáféréshez szükséges egyedi belépési adatokat, a rendszer teljes beüzemelése után elérhetővé tesszük diákjaink és a szülők számára is. KRÉTA E- napló. Bejelentkezés iskolánk e- naplójába:. Felhasználói Kézikönyv – video. intézményeknek szóló KAFFEE Elektronikus ügyintézés. Felhasználói Kézikönyv - Elektronikus ellenőrző. Minden KRÉTA e- Napló- t használó intézmény maga készíti el és osztja ki az egyedi Gondviselői és. A Kréta Tudásbázis Portál célja, hogy a Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer felhasználói ( fenntartók, intézményvezetők, pedagógusok, tanulók, szülők) részére hatékony segítséget tudjon nyújtani a Kréta rendszer használatához. Ezen az oldalon az e- ellenőrző, e- ügyintézés használatával kapcsolatos információk, segédanyagok találhatók meg! Legutolsó frissítés:. A KRÉTA rendszer frissítésével jelentősen megújult a gondviselők belépési adatainak kezelése. Az e- Ügyintézés modul alkalmazásának kézikönyve: Felhasználói kézikönyv – e- Ügyintézés Hibás belépés, elfelejtett jelszó Amennyiben a belépést megtagadja a rendszer, vagy jelszavát elfelejtette, akkor kérjük, hogy ezt az osztályfőnöknek jelezni szíveskedjen. Az elektronikus ellenőrző elérhető Mobil alkalmazásokon keresztül is, az applikáció ( KRÉTA Elektronikus Ellenőrző Mobilalkalmazás) letöltésével. Részletes leírás a KRÉTA tudásbázis Felhasználói Kézikönyv - Mobil applikáció dokumentumban olvasható.

 • Toyota hilux kezelési útmutató pdf
 • Ford fiesta 2014 kezelési kézikönyv
 • Opel calibra kezelési kézikönyv
 • Alfa romeo gt kezelési útmutató pdf


 • Video:Felhasználói kréta kézikönyv

  Kézikönyv felhasználói kréta

  A belépési adatokról az osztályfőnökök adnak tájékoztatást. március 1- től kezdve a KRÉTA gondviselői felületén új menüpontként jelenik meg az e- ügyintézés. a felhasználói kézikönyv nyújt segítséget. Felhasználói kézikönyv. e Ellenőrzőkönyv TwinNet Felhasználói kézikönyv Elektronikus Osztálynapló e- ellenőrzőkönyv 2. 0 verzió TwinNet Számítástechnikai és Oktatási Kft. 1146 Ajtósi Dürer sor 11. Aug 06, · A KRÉTA ( Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer) e- Napló modulban történő tanulói jelenlétek és mulasztások beírása tanórához vagy tanórán kívüli foglalkozáshoz. Felhasználói kézikönyv - elektronikus napló Kréta - e- learning Az Építőipari, Faipari Szakképző Iskola és Kollégium a. szeptember 1- től Lamping Józsefkaposvári építész nevét viseli. Az oktatási azonosító a diákigazolványon található hetessel kezdődő 11 jegyű szám. A felhasználók jelszava: gyermekének születési dátuma, ÉÉÉÉ- HH- NN formátumban, ( pl: Kréta e- ügyintézés felhasználói kézikönyv a fájlok között található. krÉta - e- ÜgyintÉzÉs KRÉTA Iskolai Alaprendszer Az Emberi Erőforrások Minisztere jóváhagyta a KRÉTA rendszert, mint a kötelező tanügyi nyilvántartást felváltó elektronikus adatnyilvántartást A nemzeti köznevelésről szóló. törvény ( a továbbiakban: Nkt. Étkezés lemondása telefonon minden nap 07: 45- től 09: 00 óráig a/ 11- es, illetve 16- os melléken, vagy a hu e- mail címen van lehetőség.

  Közétkeztetéssel kapcsolatos kérdéseire aes telefonszámon, illetve az hu e- mail címen kaphat tájékoztatást. Jul 25, · Kréta je nejjižnějším a největším z řeckých ostrovů. Voní fenyklem, levandulí a čerstvou bazalkou, oplývá divokými útesy a soutěskami, vysokými horskými masivy a starobylými. Az e- naplóba történő bejelentkezés engedélyezéséhez a tanár jogszintet mindenképpen meg kell adni a felhasználóknak! Azoknál a pedagógusoknál, akiknek szeretnénk biztosítani az e- napló beállításaihoz ill. az igazgatósági dokumentumokhoz való hozzáférést, a tanár jogszint mellett állítsuk be az igazgató jogszintet is. Intézményünk a KRÉTA e- napló bevezetését követően. március 1- től részt vesz a KAFFEE programban, melynek célja az elektronikus ügyintézési rendszer többlépcsős bevezetése a gondviselők részére. Az első lépcsőben az alábbi területeket vezetjük be: BEIRATKOZÁS. Beiratkozás általános iskolába – BÁI. Felhasználói Kézikönyv. Jump to: navigation, search.

  This page is a translated version of the page Users Guide and the translation is 95% complete. Elektronikus ellenőrző – Felhasználói Kézikönyv. ANDROID Követelmény: 4. IOS Követelmény: IOS 8. 0 or later Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. KRÉTA e- Ellenőrző iPad készüléken. Kövesd híreinket Facebookon is! Minden jog fenntartva! Debreceni SZC Beregszászi Pál Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája. Kréta e- napló rendszer bevezetése A krétáról: Örömmel hallottam, hogy egységesedik az oktatásnak az adminisztrációja a tanárok, diákok és adminisztrátorok részéről is. KRÉTA belépési probléma. Többen jeleztéték, hogy a diákok egyik napról a másikra nem tudnak belépni a Krétába.

  Mielőtt új jelszót kértek nekik, előtte próbálják ki az alábbi lépéseket: frissítsék az e- Kréta programot a telefonjukon; telepítsék az ingyenes e- Szivacs programot és azzal próbáljanak bejelentkezni. e- Ügyintézés. A Köznevelési Elektronikus Ügyintézési Rendszer ( e- Ügyintézés) a KRÉTA rendszer egy opcionális modulja, amely lehetőséget teremt a felhasználóknak. hogy a különböző tanügyi folyamatokat elektronikus módon is elintézhessék ill. a folyamatban levő ügyeiket nyomon követhessék. Ez egy kisméretű Bluetooth billentyűzet. Kiválóan alkalmas e- mailek írásához, szövegek szerkesztéshez, chateléshez vagy játékokhoz. Kompatibilis eszközök: asztali számítógépek Windows, Linux vagy Mac OS operációs rendszerrel; mobil eszközök Android, Windows Mobile, iOS vagy Symbian operációs rendszerekkel és Playstation 3. E- KRÉTA felhasználói kézikönyv ( tudásbázis) E- KRÉTA elektronikus ellenőrző. Tisztelt Szülők, Kedves Diákok! Az idei évtől megváltozik az elektronikus napló és elektronikus ellenőrző könyv. Iskolánk is az egységes KRÉTA rendszert használja.

  Mobil eszközről ( mobiltelefon, táblagép, stb. ) a belépés a KRÉTA rendszerbe a Kréta applikáció letöltésével is lehetséges, melyek a GooglePlay áruházból és az AppStore- ból is letölthetőek. KRÉTA Ellenőrző Mobil applikáció - Felhasználói Kézikönyv > > >. This page is a translated version of the page Owners Guide and the translation is 100% complete. e- ÜGYINTÉZÉS. e- ügyintézés tájékoztató. Új hozzászólás. KRÉTA Étkezési Modul Felhasználói Kézikönyv Szülőknek és Dolgozóknak, v0. 7 - a felső ikonsorban az e- Ügyintézés ikonra kattintva, majd - a baloldali menüben az Étkezés menüpont kiválasztásával lehet belépni. Az Étkezési modul funkcióinak eléréséhez Gondviselői vagy Alkalmazott jogosultság szükséges. KRÉTA e- ELLENŐRZŐ, e- NAPLÓ belépés böngészőben ( bővített gondviselői jogosultsággal az e- ÜGYINTÉZÉS innen is elérhető! ) KRÉTA e- ÜGYINTÉZÉS közvetlen belépés böngészőben ( bővített gondviselői jogosultsággal vagy BÁI, BMK és ÁIK folyamatoknál ideiglenes felhasználóként!