• Home
 • Map
 • Email: mail@kezikonyv.hostenko.com

Kréta napló felhasználói kézikönyv

KRÉTA Ellenőrző Mobil applikáció - felhasználói kézikönyv bemutató videókkal. Mobil eszközről ( mobiltelefon, táblagép, stb. ) a belépés a KRÉTA rendszerbe a Kréta applikáció letöltésével is lehetséges, melyek a GooglePlay áruházból és az AppStore- ból is letölthetőek. KRÉTA Ellenőrző Mobil applikáció - Felhasználói Kézikönyv > > >. szeptember 3- tól elektronikus napló az úgynevezett KRÉTA rendszer került bevezetésre. Az első tanévben “ próba üzemet” tartunk, majd a második félévtől éles üzemmódban használjuk. Ettől kezdve a tanulók gondviselői egyéni belépési kódot igényelhetnek. Iskolánk belépési honlapja a következő. Az e- napló valóságban fényévekkel megelőzi a közoktatást. Maga a napló moduljának működése veti fel számomra a legtöbb kérdést, mikor nagyon keveset költ az állam az oktatásra. OECD tagországai közül 33. helyen állunk a 39- ből, ha oktatásra fordított összegeket nézzük.

 • Ford focus kombi kezelési útmutató
 • Opel meriva a kezelési kézikönyv
 • Seat leon kezelési kézikönyv pdf
 • Nissan micra k11 kezelési útmutató pdf


 • Video:Felhasználói napló kézikönyv

  Kréta felhasználói kézikönyv

  A KRÉTA napló menzai étkezési modulja. KRÉTA étkezési modul felhasználói kézikönyv. olvassa el a felhasználói kézikönyvet! A Klebelsberg Központ KAFFEE projektjében elkészült a köznevelési intézményeknek szóló KAFFEE Elektronikus ügyintézés felhasználói segédlet és projekt tájékoztató kiadvány, az alábbi linken letölthető:. Az elektronikus ellenőrző elérhető Mobil alkalmazásokon keresztül is, az applikáció ( KRÉTA Elektronikus Ellenőrző Mobilalkalmazás) letöltésével. Részletes leírás a KRÉTA tudásbázis Felhasználói Kézikönyv - Mobil applikáció dokumentumban olvasható. A belépési adatokról az osztályfőnökök adnak tájékoztatást. 55 Nyilvántartások Felhasználói nevek, jelszavak és jogosultságok kezelése rendszerben nem szükséges külön felhasználókat felvenni az elektronikus napló használatához, elegendő csupán ha a tanári adatok kezelésénél beállítjuk a felhasználónevet, a jelszót ill. a jogosultsági szintet. A tanároknál beállított. Felhasználói kézikönyv - útmutató az elektronikus napló használatához - verziószám 1. 03 Katona József Műszaki, Közgazdasági Szakképző Iskola és Gimnázium Tartalomjegyzék 1. Bevezetés Belépés.

  Kréta elektronikus napló – elektronikus ellenőrző Iskolánkban a. szeptember 1- től bevezetésre került a KRÉTA elektronikus napló használata. Ennek egyik kiegészítő elem az elektronikus ellenőrző. Ennek néhány leggyakrabban használt funkcióját mutatjuk be ebben a rövid leírásban. KRÉTA E- napló elérési lehetőségei. Korszerű pedagógiai módszerek kísérleti alkalmazása a Balatonfüredi Tankerületi Központ intézményeiben. Kréta, e- ügyintézés. Üdvözöljük a köznevelés információs rendszerének ( KIR) központi oldalán! A köznevelés információs rendszerét ( KIR) az Oktatási Hivatal működteti. a) Ha a szülőnek már van állami fenntartású általános iskolai intézményben tanuló gyermeke, akkor a gondviselői jogosultsághoz tartozó felhasználó névvel és jelszóval be tud lépni a KRÉTA rendszerbe és ott kezdeményezheti az elektronikus úton történő beiratkozást. Aug 06, · A KRÉTA ( Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer) e- Napló modulban történő tanulói jelenlétek és mulasztások beírása tanórához vagy tanórán kívüli foglalkozáshoz.

  E- napló elérhetősége ( e- kreta) Részletek. Az iskolai e- napló elérhető:. Felhasználói Kézikönyv - Elektronikus napló. E- napló BEVEZETÉS Az elektronikus ellenőrző megalkotása elsősorban a szülők és gondviselők azon igényét tükrözi, hogy a gyermekükkel kapcsolatos információkhoz teljes mértékben, a lehető leghamarabb juthassanak hozzá. Tisztelt Szülők, Kedves Diákok! Az idei évtől megváltozik az elektronikus napló és elektronikus ellenőrző könyv. Iskolánk is az egységes KRÉTA rendszert használja. Iskolánk a / - es tanévtől át áll a Kréta Iskolai Alaprendszer használatára, melynek felülete elérhető a weboldalunkon megjelenített EKRÉTA gombra kattintva. A hozzáféréshez szükséges egyedi belépési adatokat, a rendszer teljes beüzemelése után elérhetővé tesszük diákjaink és a szülők számára is. Iskolánk könyvtárost keres! ( ÁLLÁSPÁLYÁZAT).

  December 19 Szegedi Tankerületi Központ a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. § alapjánpályázatot hirdet Szegedi Dózsa György Általános Iskola könyvtáros munkakör betöltésére. Az idei tanévtől iskolánk is az egységes KRÉTA rendszert használja. Használatához Internet elérésre van szükség. Egyaránt használható böngésző. Tisztelt Szülők! Intézményünk a KRÉTA e- napló bevezetését követően. március 1- től részt vesz a KAFFEE programban, melynek célja az elektronikus ügyintézési rendszer többlépcsős bevezetése a gondviselők részére. Üdvözöljük a KRÉTA Elektronikus naplójának tudásbázis oldalán! A KRÉTA elektronikus napló a legkorszerűbb informatikai technológiákat ötvöző elektronikus iskolai osztálynapló, amelyet a köznevelésben és a szakképzésben is hatékonyan lehet használni, az általános iskoláktól kezdve egészen a különböző szakképző intézményekig. szeptember 1- től a KRÉTA elektronikus naplót vezette be.

  A szülők számára a tavalyi évhez hasonlóan elérhető gyermekük elektronikus ellenőrzője, akár mobiltelefon alkalmazással is ( le kell tölteni az alkalmazás áruházból). A KRÉTA Ellenőrző Android mobil alkalmazás letöltéséhez kattintson ide! A KRÉTA Ellenőrző iOS mobil alkalmazás letöltéséhez kattintson ide! Amennyiben a napló használatával kapcsolatban kérdésük van, kérjük, hogy az enaplo. com email címen jelezzék. Az e- Napló felhasználói csoportjai, feladatai Iskolavezetés Az iskolaadminisztrációs rendszerhez történő csatlakozással automatikus hozzáférése van az e- Napló adatbázisához. Titkárság A iskolaadminisztrációs rendszer adatainak naprakész aktualizálásán keresztül elvégzi az e- Napló alapadatainak adminisztrációját. A rendszer „ KRÉTA ellenőrző” néven mobileszközön ( Android és iOS) is elérhető. Az alkalmazás képes valamennyi iskolánkban tanuló gyermeke adatainak egy felületen történő kezelésére. Az elektronikus ellenőrző Android mobil alkalmazás letöltéséhez kattintson ide! KRÉTA Ellenőrző Mobil alkalmazás Felhasználói Kézikönyv – KRÉTA Ellenőrző Mobil applikáció Tisza- parti Általános Iskola, 6726 Szeged, Maróczy Géza tér 2. A Kréta Tudásbázis Portál célja, hogy a Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer felhasználói ( fenntartók, intézményvezetők, pedagógusok, tanulók, szülők) részére hatékony segítséget tudjon nyújtani a Kréta rendszer használatához. A KRÉTA napló mobil applikációja ezt a lehetőséget nem tartalmazza. Ennek következtében intézményünknél eltérő a KRÉTA elektronikus napló tanulói és szülői felülete. A tanulói felület elérése továbbra is a szeptemberben kiadott módon történik.

  KRÉTA belépési probléma. Többen jeleztéték, hogy a diákok egyik napról a másikra nem tudnak belépni a Krétába. Mielőtt új jelszót kértek nekik, előtte próbálják ki az alábbi lépéseket: frissítsék az e- Kréta programot a telefonjukon; telepítsék az ingyenes e- Szivacs programot és azzal próbáljanak bejelentkezni. Felhasználói kézikönyv - elektronikus napló Kréta - e- learning Az Építőipari, Faipari Szakképző Iskola és Kollégium a. szeptember 1- től Lamping Józsefkaposvári építész nevét viseli. A KRÉTA Adminisztrációs rendszerében az e- Napló menüpont az elektronikus napló kezeléséhez szükséges funkciókat tartalmazza. e- Napló kezelése Az Adminisztrációs rendszer e- Napló menüpontjában szereplő funkciókat csak akkor kell kezelni ha az iskola használja a KRÉTA Elektronikus napló modulját! Kréta E- Napló diák/ gondviselő belépés. Felhasználónév: a tanuló oktatási azonosítója. Jelszó: a tanuló születési dátuma ÉÉÉÉ- HH- NN formátumban ( kötőjellel elválasztva) Tehát például az a tanuló, akinek oktatási azonosítója, születési dátuma pedig. , a következő adatokkal tud belépni:. március 1- től kezdve a KRÉTA gondviselői felületén új menüpontként jelenik meg az e- ügyintézés. hu Az alábbi ügyekben elektronikusan is tudnak iskolánk felé kérelmeket, igazolásokat benyújtani, nyilatkozatokat tenni ( a későbbiek során újabb folyamatokkal bővül az elektronikusan.

  Elektronikus napló. Az alábbiakban megtalálható minden olyan információ, mely az elektronikus napló használatához szükséges. E- KRÉTA felhasználói. Az e- Ügyintézés modul alkalmazásának kézikönyve: Felhasználói kézikönyv – e- Ügyintézés Hibás belépés, elfelejtett jelszó Amennyiben a belépést megtagadja a rendszer, vagy jelszavát elfelejtette, akkor kérjük, hogy ezt az osztályfőnöknek jelezni szíveskedjen. A KRÉTA rendszer frissítésével jelentősen megújult a gondviselők belépési adatainak kezelése. A változásokkal kapcsolatban kérjük olvassa el a KRÉTA Tudásbázison található leírást, melyet ITT talál meg. A Tudásbázis felületen megtalálható a gondviselők számára készített Leírás is. E- Ügyintézés. Elektronikus napló ( KRÉTA) Belépés az Iskolához tartozó Kréta Rendszerbe. Felhasználói kézikönyv.