• Home
 • Map
 • Email: mail@kezikonyv.hostenko.com

Kezelési útmutató piktogramok

Ez a jel egy kezelési lépést jelent – önnek kell valamit tennie. Vagy önt lépésről lépésre vezetik a menün keresztül és felszólítják egy bevitelre. A következő kezelési lépések folytatólagosan vannak számozva. Page 1 STEAMER SDG 800 B2 STEAMER URZĄDZENIE DO GOTOWANIA Operating instructions NA PARZE Instrukcja obsługi PÁROLÓ Kezelési útmutató PARNI KUHALNIK Navodilo za uporabo PARNÍ HRNEC Návod k obsluze PARNÝ HRNIEC Návod na obsluhu DAMPFGARER Bedienungsanleitung IAN 102978 RP102978_ Dampfgarer_ Cover_ LB4. 1 HU MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÖSZÖNJÜK, HOGY A WHIRLPOOL TERMÉKÉT VÁLASZTOTTA! Teljes körű támogatásért kérjük, regisztrálja termékét honlapunkon:. A Magyarországon is érvényes kezelési útmutató szabvány a következő ábrákat alkalmazza. Mosási tanácsok - kis mosóteknőt keress Minden olyan eljárás, ami vízzel kapcsolatos, kis teknővel van jelezve a ruhán. Ebbe a mosás mellett az áztatás, az előmosás, az öblítés és a centrifugálás is beletartozik. szolgál a szakember számára.

 • Asp felhasználói kézikönyv pdf
 • Opel astra g kezelési kézikönyv
 • Hyundai atos kezelési kézikönyv
 • Toyota avensis kezelési útmutató magyar
 • Asp keretrendszer felhasználói kézikönyv


 • Video:Útmutató piktogramok kezelési

  Piktogramok útmutató kezelési

  A szerelési útmutató a szabályozó osztósín és a szabályozó rendszer többi eleméhez csatlakoztatott 230 V- os és 24 V- os Nea szobatermosztátokra vonatkozik. Ez a szerelési útmutató nem helyettesíti az egyes rendszerelemekhez tartozó kezelési és szerelési utasításokat. Fontos azonban figyelni arra, hogy a szakszerűtlen javításból eredő károkért a Deichmann Kft. nem köteles felelősséget vállalni. Ha az üzlet a javítást/ kicserélést nem vállalta, vagy nem tudta teljesíteni, vagy ha a jogosultnak a. GYIK - Foglaljon le Whirlpool szerelőt - Hívjon minket - Használati útmutató - Energiacímkék és termék táblák - Whirlpool EMEA - Karrier - Whirlpool EMEA Kapcsolt Készülékes Szolgáltatások Felhasználási Feltételei - Whirlpool EMEA Kapcsolt Készülékes Szolgáltatások – Adatvédelmi Tájékoztató. A piros színű műszerfali visszajelző kigyulladásakor, a STOP felirat megjelenésekor, kivételekkel a villogó jelkép megjelenésekor a lehető leghamarabb meg kell állni az autóval, és a kezelési utasítás szerint kell eljárni. Rendelkező matricák, táblák, jelek, piktogramok, - Piktogramok - Használat előtt olvassa el a kezelési útmutatót - Rendelkező matricák, táblák, jelek. SAMSUNG Mosógép használati útmutató A- 2 A helyszín kiválasztása A mosógép bekötése előtt válasszon a következő feltételeknek megfelelő helyszínt: • Kemény, egyenletes felület ( ha a felület egyenetlen, lásd az alábbi „ Szintezőlábak beállítása” fejezetet) • Közvetlen napfénytől védve. Kiváló minőség és fejlett technológia. Mi terveztük és gyártottuk az Ön autóját. Mi ismerjük azt a legjobban. Ezért is bízhat Ön speciálisan képzett szerelőinkben, az eredeti, gyári alkatrészekben és legmodernebb számítógépes diagnosztikai rendszereinkben.

  KEZELÉSI ÉS TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ ALBATROS 4 SZABÁLYOZÓHOZ. s KEZELÉSI ÉS TELEPÍTÉSI ÚTUTATÓ ALBATROS 4 SZABÁLYOZÓHOZ s Building Technologies. ALBATROS 4 KEZELÉSI ÉS TELEPÍTÉSI ÚTUTATÓ Az RVA63. 280 ( B sorozat) szabályozó a Albatros állókazánokhoz alkalmazható. Itt letöltheti az összes Chevrolet Kezelési Kézikönyvet. A Kezelési Kézikönyvek PDF formátumban tölthetők le, ennek olvasásához Adobe Reader program szükséges. Kérem, válassza ki a kért modellt. Adobe Reader letöltése. TEXTILANYAGOK FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEI, TULAJDONSÁGAI, KEZELÉSI ÚTMUTATÓ KÉSZÍTÉSE II. 2 A KEZELÉSI ÚTMUTATÓ TÖRTÉNETE 2 A termék anyagára vagy garantált tulajdonsága ira utaló jelképeket egyes gyártók már régóta alkalmaztak.

  Ezek a jelzések azonban csak egy- egy cég kezdeményezései, marketing fogásai voltak. A jelen kezelési útmutató következő fejezetei tartalmaznak továbbá a vészhelyzetek elkerülését szolgáló, szimbólumokkal jelölt biztonsági előírásokat. Ezen kívül a gépen piktogramok táblák, címkék, feliratok valamint egyéb jelzések találhatóak. Ezeket nem szabad. Textíliák kezelési jelképei – azaz textil KRESZ. Mosási jelek avagy textil KRESZ. Biztosan már veled is megtörtént, hogy állsz a szép új felsőddel a kezedben és mosás előtt nézegeted a címkét, mert szeretnéd, ha jó sokáig még ilyen szép maradna, de nem érted mit is látsz. A kezelési útmutató, használati tájékoztató területén hazánkban többször változott a jogi háttér. Ismeretes, hogy egy ideig a nyersanyag- összetétel megadását szabályozó 25/. ) GKM rendeletben szerepelt a mindenkori ISO 3758 szabvány szerinti kezelési jelképek használata. Üdvözöljük a Renault Magyarország hivatalos weboldalán! Ismerje meg a teljes választékot: személyautók ( Clio, Megane, Kadjar. ), elektromos járművek és haszonjárművek. Xiaomi Redmi Note 5A Manual HU v1. oldal Xiaomi Redmi Note 5A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Ez a használati útmutató a MIUI8 Global 8.

  4 International szoftver verziójához készült. Megjelent legújabb könyvünk, mely a maga nevében ismét egy ÁTTÖRÉS a fuvarozás területén! Bevezetőül idézném a könyv elején olvasható Előszót! Kedves fuvarozó vállalkozó, szállítmányozó, járművezető! Felmerülhet benned a kérdés, hogy miért adtuk ki ezt a könyvet? Rendelkező matricák, táblák, jelek, piktogramok, - Piktogramok szöveggel - Használat előtt olvassa el a kezelési útmutatót - Rendelkező matricák, táblák, jelek, piktogramok, - Piktogramok szöveggel, Biztonságtechnikai és Munkavédelmi jelek, matricák, tábl. A piktogramok jelentése, helyes értelmezése, kezelési jelképek a textiliparban. A helyes értelmezés megkönnyíti a textilek használatát, tisztítását, kezelését. A textíliák kezelési jelképei. A textíliák kezelési jelképei egy, a termékre valamiképpen ráerősített, ma már szabványosított ábrasorozat. Függöny kezelési útmutató alapján, a nemzetközileg is egységes jelképek segítségével, egyértelmű eligazítást kapunk a fényáteresztő, és a dekor- függöny szakszerű ápolásáról, tisztításáról, karbantartásáról. A cél, hogy az eredetivel megegyező küllemű és tulajdonságú anyagunk legyen hosszú időn keresztül.

  A textíliák kezelési jelképei a termékre valamiképpen ráerősített, ma már szabványosított ábrasorozat. Ezek az ábrák ( piktogramok) útmutatást adnak a felhasználónak arra, miképp kell eljárnia a termék mosásánál, vegytisztításánál és az ezekhez kapcsolódó műveleteknél ( szárítás, vasalás). Mar 23, · A Sam4S NR 300 pénztárgéptok kezelési útmutatója. Védje meg pénztárgépét a káros hatásoktól! A használati és kezelési útmutatóra, a megfelelőség értékelésére, valamint a csomagolásra vonatkozó rendelkezések megtartására a gyártó, az ár feltüntetésére a forgalmazó köteles. A fogyasztó, ha nem kapta meg a jogszabályban előírt használati és kezelési útmutatót, a. kezelési címkében mosásra alkalmasnak jelölt. Az összes többi felhasználási mód tilos. A Miele nem vállal felelõsséget olyan károkért, amelyeket nem rendeltetésszerû használat vagy hibás mûködtetés okoz. Azok a személyek, akik fizikai, mentális vagy szellemi képességeik alapján vagy tapasztalatlanságuk vagy. Nagyon fontos, hogy ezt a Kezelési útmu- tatót elérhetH helyen tartsa, hogy szükség esetén mindig a rendelkezésére álljon. Amennyiben a készüléket eladja vagy átadja egy másik tulajdonosnak, vagy amennyiben elköltözik a lakásból, és a ké- szüléket otthagyja, soha ne feledje mellék-. Ezen kívül a gépen piktogramok, táblák, címkék, feliratozások valamint egyéb jelzések találhatóak. Ezeket nem szabad eltávolítani. Továbbá jól olvasható.

  Kezelési útmutató IQ8Control C/ M Tűzjelző központ GB G GB Technikai változtatások joga fenntartva! 2 IQ8Control C/ M tűzjelző központ Tervezett cél A szoftver csak a gyártó által. Az időzítő segítségével be és kikapcsolhatjuk a légkondicionálónkat. Két fajta időzítőt különböztethetünk meg. Az óra alapú időzítő a beállított időben kapcsol mint egy ébresztő óra, míg a számláló alapú időzítőnél, úgy mint a mikrohullámú sütőknél is, a beállítás pillanatához képest kell meghatároznunk, hogy hány óra múlva kapcsoljon ki. Beállítások, hibaelhárítás, tippek, trükkök. Általános beállítások, Hívás és kapcsolatok, E- mail és üzenetek, Kamera, képek és videók, Internet. Ismerd meg a Huawei P9 Lite ( ) ujjlenyomat- olvasó funkcióját! a multifunkcionális ujjlenyomat- olvasó a hátlapon található és használható applikációk, képek, videók és dokumentumok zárolására is. Sajnos nem találtam olyan kezelési útmutató, melyen a kijelzőn szereplő piktogramok, ill. számok jelentéseit ismertetnék. Van néhány jelzés, amit nem tudunk értelmezni. típusait határozzák meg. A táblán megjelenő piktogramok jelentései megegyeznek a tankönyv jelmagyarázatának tartalmával.